loading

Aktualno

U Beogradu održan Transnacionalni partnerski sastanak
03.07.2023.

U Beogradu održan Transnacionalni partnerski sastanak

Studijsko putovanje u Beograd povodom održavanja Transnacionalnog učenja „Zagovaramo zeleno“, u okviru Erasmus+ projekta Kreni na zeleno… započelo je sastankom Youth worker-a partnerskih organizacija Hrvatske i Srbije.

Na sastanku održanom dana 26. lipnja voditeljica Projekta Kristina Peruničić dala je pregled do sada provedenih aktivnosti i postignutih rezultata nakon čega je predložen i usvojen daljnji plan rada na Projektu. Raspravljene su ideje o načinu izrade videospota „Kreni na zeleno…“ i analizirana prikupljena građa za izradu „Priručnika za zeleno poslovanje udruga osoba s invaliditetom“.

Sve partnerske organizacije razmjenom iskustva dale su veliki doprinos uspješnijoj i kvalitetnijoj provedbi projekta, ali i izrazile svoju predanost daljnjem zajedničkom jačanju suradnje na brojnim područjima i nastavku rada na unapređenju kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Analiza učinkovitih modela rada s mladima u cilju jačanja njihovih potencijala za preuzimanje dobrih praksi i njihovu primjenu u lokalnoj zajednici, pridonijela je kroz daljnju konstruktivnu raspravu jačanju kompetencija Youth worker-a u području rada s mladima.

Mobilnost
Erasmus
EU
SOIH
NOOIS
POSI
HSGN
Ova web stranica je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija